New Step by Step Map For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrardan exam alınıp başka su kaçağı olup olmadığı check edilmelidir.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çAlright uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az one yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Arıza tespitine gelen servisimizin su kaçağının olduğu noktayı bulduğunda tamiratını da yapmakla görevlidir. Arızalı olan tesisat borularının tamirat ücretleri 50 ila one hundred fifty TL arasında değişmektedir.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

su kaçağı tespiti Su kaçakları nasıl tespit edilir? one hundred% teknolojik su kaçağı tespit cihazları ile arıza tespitini kesin ve noktasal olarak kırmadan yapıyoruz. Su kaçak tespiti firması olarak son teknoloji kameralı su su kaçak tespiti kaçak tespit makineleri kullanıyoruz.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Su faturanız son zamanlarda yüksek mi geliyor, en son gelen su kaçağı tespit su faturalarınızı karşılaştırarak fiyat farkından bir analiz yapılabilir, elbette bu daire de oturan kişilerin değişmemesi durumunda geçerli bir inceleme olacaktır.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık su kaçağı tespiti Tıkanıklık Merkezi var.

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak su kaçak tespiti yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın seven/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Report this wiki page